Κορυδαλλός: 2104978602, Νίκαια: 2104977272 diktyomanolitsis@gmail.com

Πληροφορική

 

Το Δίκτυο Πληροφορική είναι εξεταστικό κέντρο και συνεργάζεται με επιλεγμένους πιστοποιημένους φορείς πληροφορικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα Προγράμματα Πιστοποίησης Δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστή και γνώσεων Πληροφορικής διακρίνονται σε εισαγωγικό, βασικό και εξειδικευμένο επίπεδο και απευθύνονται σε ηλικιακές ομάδες χωρίς περιορισμό.
Γίνονται ταχύρυθμα τμήματα πιστοποίησης πληροφορικής για άτομα που τη χρειάζονται άμεσα και οι εξετάσεις των τριών βασικών ενοτήτων που απαιτούνται στο δημόσιο τομέα, (Word, Excel, Internet & Outlook) και μπορεί να ολοκληρωθούν την ίδια ημέρα.

Πληροφορική για Παιδιά

Στο Δίκτυο Πληροφορική το παιδί σας μέσα από ένα φιλικό, πρόσχαρο και εξελιγμένο περιβάλλον θα εξοικειωθεί με τους υπολογιστές, θα έρθει σε επαφή με άλλα παιδιά και θα περάσει ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα του.
Γίνονται συστηματικά εργασίες για τα μαθήματα τους και παρουσιάζονται τρόποι χρήσης του διαδικτύου για τη βελτίωση των επιδόσεων στα σχολικά μαθήματα.
Χρησιμοποιούνται διάφορα εργαλεία για την ανάπτυξη της κρίσης και της οξυδέρκειας των παιδιών και γίνεται σιγά-σιγά κτήμα ότι ο υπολογιστής δεν είναι παιχνιδομηχανή αλλά ανεξάντλητη πηγή γνώσεων.
Η διδακτική ύλη είναι μοναδική γιατί βασίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες και τις δεξιότητες του κάθε παιδιού. Τα παιδιά μαθαίνουν την τεχνολογία μέσα από Εκπαιδευτικά Σενάρια. Μέσα από αυτά τα σενάρια τα παιδιά αναλαμβάνουν ρόλους διαφόρων επαγγελμάτων και μαθαίνουν ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ είναι χρήσιμος ο Υπολογιστής σε κάθε επάγγελμα. Μέσα από αυτή τη δημιουργική αυτή διαδικασία τα παιδιά εντάσσονται ομαλά στη σύγχρονες απαιτήσεις, προσανατολίζονται επαγγελματικά και βρίσκουν τις επαγγελματικές δεξιότητες τους.

Για Στελέχη Επιχειρήσεων

Εξειδικευμένα προγράμματα για στελέχη επιχειρήσεων.
Με τη χρήση των πλέον δημοφιλών συστημάτων διαχείρισης καθώς και απλών εφαρμογών του Office, γίνεται ανάλυση και επεξεργασία των δεδομένων της επιχείρησης για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Με ειδικό και μοναδικό τρόπο διδασκαλίας το excel και η access μετατρέπονται σε απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης και ανάπτυξης και γίνονται πανεύκολα «κτήμα» των χρηστών. Διατίθενται ποικίλα πρότυπα για δημιουργία επιχειρησιακών και επιχειρηματικών σχεδίων και αξιολόγησης επενδύσεων.
Εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να γίνουν και με τη χρηματοδότηση του ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ κλπ).
Λειτουργεί ειδική ομάδα καθοδήγησης και διαχείρισης προγραμμάτων επιδότησης, με τη σύνταξη προτάσεων και την παρακολούθηση-διαχείριση των δράσεων του έργου.

Για Επαγγελματίες Υγείας

Εξειδικευμένα προγράμματα για επαγγελματίες υγείας.
Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με εξομοίωση πραγματικών συνθηκών αναπτύσσονται εφαρμογές για γιατρούς, φαρμακοποιούς και γενικά επαγγελματίες υγείας με σκοπό την άρτια εξοικείωση τους με τις απαιτήσεις ηλεκτρονικής συνταγοργάφησης, ηλεκτρονικών παραπεμπτικών, ηλεκτρονικών ιατρικών συνταγών καθώς και διαχείριση φακέλου ασθενή, διαχείριση μονάδων υγείας και στατιστική επεξεργασία στοιχείων.

Οι χώροι μας

Ευκαιρίες καριέρας και επιχειρηματικότητας

Παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για:

  • Ανάλυση και δημιουργία του επαγγελματικού προφίλ
  • Σύνταξη βιογραφικού και ανάλυση με ψυχολογικά εργαλεία
  • Ενημέρωση εργατικού δικαίου
  • Επιχειρηματικά σχέδια και προγράμματα χρηματοδότησης
  • Ίδρυση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων
  • Erasmusνέων επιχειρηματιών
  • Επιταγές στην αγορά εργασίας
  • Αξιολόγηση και επιλογή στελεχών επιχειρήσεων
  • Μελέτες προτάσεις

Εκδόσεις Πληροφορικής

Δίνονται βιβλία και σημειώσεις αντίστοιχες με το επίπεδο γνώσης και πιστοποίησης, είτε εκδοτικών οίκων, είτε καθηγητών μας που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου.
Τα βοηθήματα δίνονται ΔΩΡΕΑΝ.