Κοινωνική προσφορά

Ο τομέας της εκπαίδευσης δεν αρκεί να προσφέρει μόνο γνώση αλλά πρέπει να βοηθά και στην κινητοποίηση των ατόμων στην επαφή τους με ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.
Γι' αυτό η προσφορά μας στον τομέα αυτόν αφορά τόσο την υλική όσο και την συναισθηματική μας υποστήριξη, όλα αυτά τα χρόνια, σε διάφορους οργανισμούς που απαιτούσαν την προσωπική μας επαφή.
Με τη σημαντική βοήθεια μαθητών, γονέων και καθηγητών έχουμε ενισχύσει από το παρελθόν έως σήμερα ιδρύματα και συλλόγους τόσο με υλικοτεχνικά εφόδια όσο και με χρηματική ενίσχυση, όπως το Χατζηκυριάκο ίδρυμα, τον σύλλογο ΦΛΟΓΑ και πρόσφατα το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ παρέχοντας προϊόντα, διοργανώνοντας πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές συναντήσεις μεταξύ των μαθητών και καθηγητών μας με τα παιδιά των συλλόγων ή οργανώνοντας bazaar προϊόντων με σκοπό την συλλογή και αποστολή οικονομικής βοήθειας.
Αυτή η επαφή βοήθησε στη γνώση για τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω μας και σαφώς μας ώθησε σε μια καλύτερη κοινωνική συμπεριφορά.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είμαστε ικανοί να προσφέρουμε και στο μέλλον οποιαδήποτε βοήθεια είναι εφικτή.
Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς, τους καθηγητές και γενικότερα το προσωπικό μας για τη βοήθειά τους και κυρίως όλα τα παιδιά και τους αντίστοιχους συλλόγους που μας έκαναν την τιμή να μας δεχθούν ως χορηγούς και συμπαραστάτες τους, στον αγώνα τους για επιβίωση.