Ιστορικό

  • front1_047.jpg
  • front2_157.jpg
  • xenes082.jpg
  • plir110.jpg
Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ έχουν διανύσει μία μεγάλη πορεία στον χώρο της εκπαίδευσης από το 1998!

Το 1998 με επικεφαλή τον εκπαιδευτικό (Φυσικό) Ιωάννη Μανωλίτση ξεκινήσαμε την λειτουργία μας στον Κορυδαλλό στον τομέα της Μέσης Εκπαίδευσης με την επωνυμία ΟΞΩΝΙΟ.
Το 2001 δραστηριοποιηθήκαμε και στον τομέα της πληροφορικής, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στην πιστοποίηση (εξεταστικό κέντρο ECDL-FUTUREKIDS).
Κατόπιν, επεκταθήκαμε στην ευρύτερη περιοχή του Κορυδαλλού, διευρύνοντας τις δραστηριότητές μας τόσο στην Μέση Εκπαίδευση όσο και στις Ξένες γλώσσες. Τα τελευταία χρόνια καλύπτουμε εκπαιδευτικά με πλήρως εκσυγχρονισμένους χώρους τη Μέση Εκπαίδευση στον Κορυδαλλό και στην Νίκαια, τις Ξένες Γλώσσες στον Κορυδαλλό και τον τομέα της πληροφορικής με το κέντρο Δια Βίου Μάθησης στον Κορυδαλλό, έχοντας κοινή ονομασία ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΙΚΤΥΟ Μανωλίτσης.
Όλα τα χρόνια της εκπαιδευτικής αυτής πορείας πέρασαν από τους χώρους μας μαθητές οι οποίοι με την θέλησή τους και την εμπιστοσύνη τους, άντλησαν από εμάς γνώσεις και κατάφεραν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ, ΤΕΙ) ή την απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας ή χρήσης υπολογιστών.
Έτσι, μπορέσαμε να οδηγήσουμε τους μαθητές μας στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και με χαρά πλέον αναγνωρίζουμε τις επιτυχίες τους στις ανάλογες θέσεις εργασίας.
Με την πολυετή πορεία σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης και το έμπειρο διδακτικό προσωπικό, έχουμε την δυνατότητα να υποστηρίζουμε δυναμικά κάθε επιθυμία για γνώση, εκπαίδευση και επαγγελματικό προσανατολισμό.
Εξοπλίζοντας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τους ευχάριστους και όμορφα επανδρωμένους χώρους των φροντιστηρίων, ανεξάρτητους για το κάθε είδος εκπαίδευσης, μπορούμε να στηρίζουμε κάθε όνειρο για μόρφωση. Οι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα και η εμπιστοσύνη των μαθητών και των γονέων, μας δίνουν την ευκαιρία να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο στον χώρο της εκπαίδευσης.
Ευχαριστούμε παιδιά, ενήλικες και γονείς για τη στήριξή τους.

 

Ιωάννης Μανωλίτσης