Εκπαιδευτικοί Ξένων Γλωσσών

Σ' έναν χώρο που διδάσκονται Ξένες γλώσσες, πρέπει οι καθηγητές όχι μόνο να μπορούν να μεταδώσουν τη γνώση τους, πρέπει ν' αποδώσουν σωστά και την κουλτούρα κάθε λαού, τη γλώσσα του οποίου διδάσκουν, πρέπει να κάνουν το παιδί ή τον ενήλικα να κατανοήσει τη γλώσσα και να μιλήσει όπως οι ομιλούντες αυτή.
Οπωσδήποτε η χρήση της τεχνολογίας (διαδραστικοί πίνακες, Η/Υ, κ.α οπτικοακουστικά μέσα) βοηθά στην εμπέδωση της γλώσσας.
Στους χώρους μας οι καθηγητές όχι μόνο μπορούν να μιλήσουν και να εκπαιδεύσουν με άψογη προφορά τους μαθητές μας, αλλά αρκετοί από αυτούς έχουν την γλώσσα διδασκαλίας ως μητρική γλώσσα. Διαθέτουν πολλές και σημαντικές πιστοποιήσεις σεμιναρίων, ημερίδων και εκπαιδευτικών ενημερώσεων, τόσο σε τομείς ψυχολογίας, μαθησιακών δυσκολιών και προσωπικότητας αλλά και σε τομείς εκπαίδευσης από εκδοτικούς οίκους και οργανισμούς πιστοποίησης.
Έχουν εμπειρία διδακτική και επικοινωνιακή και αρκετοί διαθέτουν πιστοποιήσεις από μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και επάρκεια διδασκαλίας σε παραπάνω από μια γλώσσα.
Η άριστη γνώση τρόπων προσέγγισης της γλώσσας από τους μαθητές τους αλλά και οι εκπαιδευτικά τεκμηριωμένες μέθοδοι που χρησιμοποιούν, οδηγούν στη δημιουργία μιας εκπαιδευτικής ομάδας, μιας πολυμορφικής και πολύγλωσσης "οικογένειας" που με αγάπη πλαισιώνει τα παιδιά και τους δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση μάθησης.
Οι επιτυχίες των στόχων των μαθητών μας ακόμη και των ενηλίκων που σαφώς χρειάζονται την γνώση της γλώσσας για επαγγελματικούς λόγους, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη προσπάθεια και να προσφέρουμε ότι καλύτερο στους επόμενους μαθητές μας.
Η γραμματειακή υποστήριξη διαθέτοντας τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία, βοηθά ανεκτίμητα στην εύρυθμη λειτουργία του χώρου.

Υπεύθυνη εκπαίδευσης κέντρου: Κα Σπυροπούλου Άννα

ONOMATA (ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ)

ΑΓΓΛΙΚΑ & ΓΑΛΛΙΚΑ:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ)

ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΘΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΑΤΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ & ΓΑΛΛΙΚΩΝ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΝΤΕΦΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΠΡΙΣΙΜΙΤΖΑΚΗ ΡΙΤΣΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ)

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ -ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΠΟΥΔΩΝ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΙΣΠΑΝΙΚΑ:

ΜΠΡΙΣΙΜΙΤΖΑΚΗ ΡΙΤΣΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:

ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.