Πληροφορική

Πληροφορική για Παιδιά

Στο Δίκτυο Πληροφορική το παιδί σας μέσα από ένα φιλικό, πρόσχαρο και εξελιγμένο περιβάλλον θα εξοικειωθεί με τους υπολογιστές, θα έρθει σε επαφή με άλλα παιδιά και θα περάσει ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα του.
Γίνονται συστηματικά εργασίες για τα μαθήματα τους και παρουσιάζονται τρόποι χρήσης του διαδικτύου για τη βελτίωση των επιδόσεων στα σχολικά μαθήματα.
Χρησιμοποιούνται διάφορα εργαλεία για την ανάπτυξη της κρίσης και της οξυδέρκειας των παιδιών και γίνεται σιγά-σιγά κτήμα ότι ο υπολογιστής δεν είναι παιχνιδομηχανή αλλά ανεξάντλητη πηγή γνώσεων.
Η διδακτική ύλη είναι μοναδική γιατί βασίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες και τις δεξιότητες του κάθε παιδιού. Τα παιδιά μαθαίνουν την τεχνολογία μέσα από Εκπαιδευτικά Σενάρια. Μέσα από αυτά τα σενάρια τα παιδιά αναλαμβάνουν ρόλους διαφόρων επαγγελμάτων και μαθαίνουν ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ είναι χρήσιμος ο Υπολογιστής σε κάθε επάγγελμα. Μέσα από αυτή τη δημιουργική αυτή διαδικασία τα παιδιά εντάσσονται ομαλά στη σύγχρονες απαιτήσεις, προσανατολίζονται επαγγελματικά και βρίσκουν τις επαγγελματικές δεξιότητες τους.